Jums prireiks:
1.600 g žuvies filė arba 1 kg šviežių kilkių arba strimelių,
2.1 svogūnas,
3.1 stiklinė sūdytų arba 4.400 g šviežių grybų,
5.2 šaukštai margarino arba sviesto,
6.0,5 stiklinės vandens arba sultinio ar druskos,
petražolių lapelių arba svogūnų laiškų,
7.2 šaukštai grietinės,
8.2 pomidorai arba pomidorų tyrės.

Veiksmai:
Žuvies filė supjaustyti gabalais, kilkes ir strimeles nuvalyti, nuplauti, grybus ir svogūną sukapoti. Produktus sudėti sluoksniais į žemą troškintuvą. Apatinį ir viršutinį sluoksnį dėti žuvų, o tarp jų — svogūnų, grybų, sviesto gabaliukų. Kiekvieną sluoksnį pasūdyti. Jei grybai švieži, skyscio pilti nereikia, jei sūdyti — įpilti sultinio arba vandens. Pabarstyti žalumynais, įdėti grietinės ir uždengus troškinti 20 minučių. Patiekti su virtomis bulvėmis arba biria koše. Skanaus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>