Jums prireiks:
1.600 g žuvies filė,
2.3 šaukštai margarino arba sviesto,
3.2 šaukšteliai miltų,
4.2 svogūnai,
5.250 g marinuotų arba sūdytų grybų,
6.5 pomidorai,
7.2 šaukštai rūgščių sulčių
8.0,5 stiklinės žuvų arba grybų sultinio,
9.3 šaukštai grietinės,
svogūnų laiškų.

Veiksmai:
Šviežią žuvį nuvalyti, atskirti filė ir sudėti į riebalais pateptą žemą puodą. Įkaitintame margarine pakepinti miltus, kapotus svogūnus ir grybus, įdėti pomidorų tyrės, įpilti skysčio, pavirinti, sudėti prieskonius. Šiuo padažu apipilti žuvį, puodą uždengti ir 20 minučių troškinti ant mažos ugnies. Ištroškintą žuvį apibarstyti susmulkintais svogūnų laiškais. Patiekti su virtomis bulvėmis, ryžiais arba bulvių koše. Skanaus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>