Jums prireiks:
1.1 kg šaldytos žuvies, aliejaus kepti, miltų,
2.10 česnako laiškų, keletas citrinos skiltelių garnyrui,
puodelis sultinio, druskos, pipirų,
vienos citrinos sultys,
3.2 kiaušinio baltymai.
Padažui:
4.1 citrinos sultis,
5.4 česnako laiškai,
6.1 šaukštelis cukraus,
7.2 šaukštai miltų

Veiksmai:
Žuvį nuvalyti, perpjauti pusiau. Išplakti kiaušinio baltymus. Paruoštą kepti žuvį pavolioti miltuose, po to kiaušinio baltyme ir kepti aliejuje 10 minučių. Ant iškeptos žuvies užpilti šilto padažo, viršų papuošti citrinos žievelėmis, pjaustytais česnako lapais.
Padažas: 
Į sultinį supilti citrinos sultis, įpjaustyti 4 česnako laiškus, įdėti cukraus, pavirinti 5 minutes. Įdėti 2 šaukštus miltų, viską gerai išmaišyti ir dar pavirinti. Padažu užpilti pateikalą. Skanaus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>