Jums prireiks:
1.500 g jūros lydekos arba sterkų file
2.1 riekutė batono
3.2 kiaušiniai
4.100 g pieno
5.100 g grietinėlės

Veiksmai:
Žuvį be odos ir kaulų 2 kartus sumalame su piene išmirkytu batonu, įmušame kiaušinius, įberiame druskos, pipirų, supilame grietinėlę ir viską gerai išmaišome. Formuojame kotletus, apvoliojame kiaušinių plakinyje, paskui džiuvėsėliuose ir kepame įkaitintame aliejuje apie 10 minučių. Valgome su šviežiomis daržovėmis ir keptomis bulvėmis. Skanaus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>