Žuvies apkepas su daržovėm700 g jūros lydekos filė;
200 g fermentinio sūrio
300 g ryžių;
200 g šparaginių pupelių;
200 g konservuotų kukurūzų;
200 g konservuotų žirnelių;
2 morkos;
majonezo;
druskos pagal skonį;
juodųjų pipirų pagal skonį;
žuvies prieskonių.

Žuvį ištrinti žuvies prieskoniais, supjaustyti kiekvieną į tris dalis ir truputį apkepti keptuvėje, apvoliojus miltais. Morkas supjaustyti kubeliais, šparagines šiaudeliais, ryžius išvirti.

Į skardą sudėti apkeptą žuvį, ant jos – virtus ryžius, o ant viršaus dėti daržoves ir kepti 180 C karštumo orkaitėje. Baigiant kepti, uždėti tarkuotą sūrį ir uždėti majonezo bei dar pakepti, kol sūris išsilydys.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>