Jums prireiks:
1 kg jūrų lydekų

3 nedideli svogūnai

2 citrinos

2 kiaušiniai

2 šaukštai krakmolo

2 batono riekės, mirkytos piene

2 šaukštai sviesto

Žuvies prieskonių

Druskos

Veiksmai:
Žuvį ir citriną sumalame mėsmale. Į faršą sudedame kubeliais
supjaustytus ir svieste pakepintus svogūnus bei visus likusius
produktus. Suformuojame apvalų kepsnį, dedame į aliejumi išteptą
skardą, įpilame stiklinę vandens ir kepame apie 1 val. iki 180-200
laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Iškeptą žuvį puošiame citrina,
agurkais, salotomis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>