Jums prireiks:

Jūros lydekos filė    1 kg
Džiūvėsėliai             3-4 šaukštai
Kiaušinio baltymas  1 vnt
Krakmolas               3-4 šaukštai
Krapai
Druska
Žuvies prieskoniai
Džiūvėsėliai maltiniams apvolioti
Įdaras:
Fermentinis sūris    250 g
Majonezas              2 šaukštai

Veiksmai:

Žuvį sumalame. Į ją suberiame džiūvėsėlius, sudedame iki standžių putų išplaktą baltymą, krakmolą, susmulkintus krapus, paskaniname prieskoniais bei druska. Įdarui sutarkuojame fermentinį sūrį ir sumaišome su majonezu. Formuojame maltinius. Į kiekvieno vidų įdedame po šaukštą sūrio įdaro. Maltinius apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>