Jums prireiks:

Tešlai
600 ml drungno vandens
2 valgomieji šaukštai aliejaus
50 g mielių
2 valgomieji šaukštai cukraus
2 arbatiniai šaukšteliai druskos
apie 1300 ml (800 g) kvietinių miltų

Įdarui
100 g minkšto sviesto
100 ml supjaustytų petražolių
100 ml supjaustyto laiškinio česnako
2 arbatiniai šaukšteliai džiovinto arba 3 šakelės šviežio supjaustyto peletrūno.

Veiksmai:

1. Supilkite drungną vandenį į dubenį ir sumaišykite su aliejumi. Vandenyje ištirpinkite mieles.
2. Po truputį suberkite cukrų, druską ir miltus. Suminkykite tešlą iki vientisos masės. Palikite 40 min. kilti.
3. Lentą pabarstykite miltais ir gerai išminkykite tešlą.
4. Padalykite tešlą į šešias vienodas dalis. Iškočiokite pailgus tešlos gabalus (apie 30 cm ilgio).
5. Visus ingredientus sumaišykite. 1/6 įdaro dalį uždėkite ant iškočiotos tešlos gabalėlio.
6. Suvyniokite tešlą ir sudėkite į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi. Palikite pusei valandos kilti. Įjunkite orkaitę ir nustatykite 250° temperatūrą. Kepkite 15 min., kol bagetės pagels.

Šaltinis : http://www.dansukker.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>