Jums prireiks:
30g smulkiai špinatų, 20g alyvų aliejaus, 6g Džiugo sūrio, 4g kedrų riešutėlių, 2g česnako, 2g sojos padažo, 2g Vorčesteršyro padažo, 0,05g maltų juodųjų pipirų.

Veiksmai:
Plaktuvu (benderiu) suplakite 30g smulkiai sukapotų špinatų (geriau virintų), 20g alyvų aliejaus, 6g tarkuoto Džiugo sūrio, 4g kedrų riešutėlių, 2g išspausto česnako, 2g sojos padažo, 2g Vorčesteršyro padažo, 0,05g maltų juodųjų pipirų. Šaldytuve uždarame inde galima laikyti 96 val. Ant indo prilipdyti užrašą su pagaminimo data. Išeiga – 60g

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>