Jums prireiks:
1 rūkyta vištienos šlaunelė
500-700 gr. pekino kopūsto
200-300 gr. konservuotų ananasų
150 gr. poro
200-300 gr. fermentinio sūrio
4-5 šaukštai majonezo

Veiksmai:
Šlaunelę supjaustome juostelėmis, taip pat pjaustome ir sūrį. Pekino kopūstą pjaustome stambesniais kvadratėliais, o porą supjaustome smulkiau. Dedame ananasų gabaliukus, geriausiai tinkantis majonezas “Daumantų” neriebus, viską ismaišome. Galima įdėti truputį druskos.
Viska išmaišome. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>