Jums prireiks:

500g vištienos krūtinėlės
2-3 skiltelės česnako
1-2 sukštai medaus
4-5 šaukstai sojos padažo
Prieskoniai
Riebalai

Veiksmai:

Vištienos krūtinėlę supjaustyti 1 cm pločio juostelėm. Skystą medų, sojos padažą, susmulkintus česnakus ir prieskonius sumaišyti, kas mėgsta aštriau gali įdėti daugiau pipirų ar net čili. Visą šį marinatą užpilti ant vištienos juostelių ir palaikyti mažiausiai 3 valandas. Palaikius marinate juosteles verti ant medinių iešmukų stengiantis kuo daugiau suspausti, taip vištiena išliks labiau sultingesnė. Kepti keptuvėje, vis pavartant, kol gražiai pagels.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>