Jums prireiks:
reikės: 1 kg vištienos file, 300g pievagrybių, 1 svogūnas, pora šaukštų sviesto, grietinėlės ( ne mažiau, kaip 20% riebumo), vegeta, pipirai.

Veiksmai:
Vištieną supjaustyti kubeliais, suberti i keptuvę su ištirpintu sviestu, pakepinti,kol mėsa pabals. Vėliau suberti susmulkintą svogūną, svogūnui apkepus-supjaustytus smulkiais griežinėliais pievagrybius. dar pakepinti apie 10min. paskui supilti grietinėlę, sudėti prieskonius pagal skonį ir kaitinti kol grietinėlė užvirs. Skanaus 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>