Jums prireiks:
1.500—600 g jautienos,
2.3—4 morkos,
3.1 griežtis arba ropė,
4. nedidelis kopūstas,
5.500 g bulvių,
6.druskos,
7.žalumynų

Veiksmai:

Mėsą sudėti į puodą, įpilti šalto vandens, kad vos apsemtų, greit užvirinti, nugraibyti putas, pasūdyti ir toliau virti ant mažos ugnies. Kai mėsa išvirs, įdėti nepjaustytą arba per pusę perpjautą morką, griežinėliais supjaustytą griežtį ir kopūstą; Kad sultinys būtų skaidresnis, bulves geriau virti atskirai.
Išvirusią mėsą supjaustyti skersai raumenų nedideliais griežinėliais ir patiekti su daržovėmis. Sultinį galima paduoti į stalą dubenėliuose arba iš jo pagaminti aštrų padažą, pavyzdžiui, grietinės padažą su svogūnais arba grietinės padažą su krienais.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>