Jums prireiks:

Paruošimo laikas: 20 min.
Virimo laikas: 10 min.

Įdaras:

2 valgomieji šaukštai aliejaus
3 valgomieji šaukštai smulkiai supjaustytų svogūnų laiškų
10 japoniškų (shiitake) grybų, pjaustytų
50 g pjaustyto kiniško kopūsto
15 g pjaustytų bambuko ūglių
10 smulkiai pjaustytų kaštonų,
žiupsnelis juodųjų grybų, pjaustytų
40 g vermišėlių makaronų, pavirtų 1-2 min ir nusausintų
1 arbatinis šaukštelis cukraus
2 šaukštai sojos padažo
1 šaukštas sauso šerio ar vyno.
1 arbatinis šaukštelis sezamo aliejaus

Greituliai:
24 lakštai greitulių (filo) tešlos.
1 suplaktas kiaušinis

Veiksmai:

Įpilti aliejaus į “kinišką” ar šiaip didelę keptuvę ir įkaitinti. Sudėti grybus, kinišką kopūstą, kaštonus, bambuko ūglius ir kepti 2-3 minutes maišant. Supilti cukrų, sojos padažą ir sezamo aliejų. Nukėlus nuo ugnies, sudėti likusius produktus ir gerai išmaišyti. Atšaldyti.
Suvyniojus įdarą į filo (greitulių) tešlą, kepti įkaitintame iki 180-190ºC aliejuje 2-3 minutes, kol tešla apskrus.

Patiekti su čili aliejumi, sojos ar slyvų padažu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>