Jums prireiks:
100 g sojos mėsos gabaliukų
500 g morkų
700 g bulvių
300 g rūgščių obuolių
3 stiklinės daržovių sultinio
2 šaukštao kmynų
2 svogūnai
2 šaukštai sojos padažo
aliejaus
mairūno
čiobrelių
maltų pipirų
petražolių lapelių

Veiksmai:

Sojos mėsą apšlakstyti sojos padažu, užpilti sultiniu ir palikti kelioms valandoms brinkti. Sudėti į troškintuvą ir užvirinti. Morkas ir bulves supjaustyti gabalėliais ir sudėti ant sojos. Įberti prieskonių, patroškinti. Tada sudėti nuluptus, skiltelėmis supjaustytus obuolius ir dar 10 min. troškiniti. Svogūnus pakepinti, supilti į troškinį, įberti petražolių ir ataušinti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>