Jums prireiks:
1.100 g tešlainių
2.40 g cukraus
3.240 g sviesto
4.500 g braškių
5.8 šaukšteliai želatinos
6.4 kiaušiniai
7.600 g varškės
8.150 g jogurto
9.1 citrina

Veiksmai:
Sausainius permalti su mėsmalę, ištrinti su sviestu ir 40 g cukraus. Tortinę iškloti sviestiniu popieriumi ir ant dugno, spaudžiant sudėti sausainių masę. Braškes nuplauti ir 2/3 sutrinti, likusias perpjauti per pusę. Išplakti kiaušinių trynius su cukrumi, plakant sudėti varškę ir galiausiai jogurtą. Išspausti iš citrinos sultis ir supilti į kremą, nutarkuoti geltonąjį žievelės sluoksnį ir taip pat sudėti į kremą. Ištirpintą želatiną sumaišyti su trintomis braškėmis ir sudėti į kremą. Kiaušinio baltymus išplakti iki standžių pūtų ir sudėti į kremą atsargiai maišant. Šią masę sudėti ant sausainių masės ir palikti šaltai apie 3 val. Išėmus iš formos papuošti perpjautomis braškėmis . Skanaus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>