Jums prireiks:

Tešla:
300 g minkšto sviesto 
200 g cukraus 
2 kiaušiniai 
3 tryniai 
200 g miltų 
2 arbatiniai kepimo miltelių.

Įdaras: 
500-600 g varškės 
3 baltymai 
1 stiklinė cukraus 
200 g šokolado 
5 šaukštai pieno.

Veiksmai:

Iš tešlai skirtų produktų paruošti tešlą ir vienodu sluoksniu sudėti ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos. Varškę sumalti ir sumaišyti su baltymais, išplaktais su cukrumi. Gautą masę sudėti ant tešlos. Kepti 200 C temperatūoje. Išeptą atvėsusį pyragą aptepti piene ištirpintu šokoladu. Gero apetito ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>