Jums prireiks:
puodelio riebalų; 1 puodelis rudojo cukraus; 2 kiaušiniai; 1 arb. šaukštelis vanilės; 1¼ puodelio miltų; 1 puodelis maltų linų sėmenų; 1 arb. šaukštelis sodos; ½ arb. šaukštelio druskos; 1 arb. šaukštelis cinamono; ¼ arb. šaukštelio maltų gvazdikėlių; ½ arb. šaukštelio muskato riešuto; ½ puodelio avižinių miltų; 1 puodelis razinų; ½ puodelio pjaustytų cukruotų vaisių; ½ puodelio pjaustytų pekano riešutų (tinka ir kiti riešutai).

Veiksmai:
Dubenyje išplakite kiaušinius, cukrų, riebalus ir vanilę. Kitame inde sumaišykite miltus, maltus linų sėmenis, sodą, druską, cinamoną, gvazdikėlius ir muskato riešutus. Šį mišinį palaipsniui suberkite į išplaktus kiaušinius. Įmaišykite avižinius miltus, razinas, cukruotus vaisius ir pekano riešutus.Suformuokite 2.5 cm kamuoliukus. Juos sudėkite į riebalais pateptą kepimo skardą, palikdami tarp kamuoliukų 5 cm tarpus.kepkite iki 180C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 10–12 minučių, kol sausainiai gražiai pagels. Iškepusius sausainius išimkite iš skardos ir atšaldykite

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>