Jums prireiks:

Gabalas neriebios kiaulienos
Pora skiltelių česnako
Šaukštas garstyčių padažo
Svogūno
Saujelės šviežių arba džiovintų grybų
2 šaukštų majonezo
Šaukštelio miltų

Veiksmai:

Supjaustykite mėsą nemažais gabaliukais ir pakepinkite šiek tiek su svogūnais. Po to sudėkite į puodą, įpilkite virinto vandens tiek, kad apsemtų mėsą, įdėkite kelias skilteles peiliu suspausto česnako, pora šaukštų majonezo, pora lauro lapelių, šaukštą garstyčių padažo, įberkite druskos ir pipirų pagal skonį. Troškinkite apie 40min. Po to sudėkite grybus, jei reikia, dar įpilkite šiek tiek virinto vandens, įberkite šaukštelį miltų ir dar patroškinkite 10 min.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>