Jums prireiks:
100g sluoksniuotos tešlos, 100 kriaušių, 60g cukraus, 0,5g maltų cinamonų, 5g sviesto, 15g baltų razinų

Veiksmai:
100g sluoksniuotos tešlos atpjaukite kvadratu, ant jos dėkite konservuotos kriaušės puselę (100g), ją apibarstykite 10g cukraus, išmaišyto su 0,5g maltų cinamonų, uždėkite 5g sviesto (suprantama tik naminio) ir iš tešlos suformuokite kapšelį.  Kiaušinio trynį su trupučiu vandens suplakite, aptepkite tešlą, kapšelį su kriauše dėkite ant aliejumi pateptos arba kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje, kol gražiai parus tešla. Per tą laiką 50g cukraus ir 10g vandens pavirkite prikaistuvyje, kol pradės rusvėti, įberkite 15g nuplikytų ir gerai nusausintų baltųjų razinų ir išmaišykite. Kepinį dėkite ant lėkštutės, perpjaukite per pusę, praskėskite, užpilkite karamelės su razinomis užpilu ir papuoškite mėtų arba rozmarino šakele. Patiekite su torto šakute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>