Jums prireiks:
Reikes: pagrindui: 200 g.grietines; 2 kiausiniai; 1st.cukraus; 5 saukstai miltu; 1 a.s.sodos; 2 saukstai kakavos. Viska sumaisyti ir kepti apie 25 min. kremui: 900 g.jogurto (persiku ); 1 stikline rugpienio; 3 saukstai grietines; 1pakelis persiku zele; 4 saukkstai zelatino. papuosimui: plaktos grietineles; konservuotu persiku ; kelios braskes; sausainiu trupiniu.

Veiksmai:
sumaišome tešlą ir sudėję i formą kepame apie 25 min. palaukiame kol atvės . dedame i torto formą, supilame jogurtą,rugpienį ir grietinę,isbrinkintą želatiną pašildome , paliekame,kad atvėstu,nusiplauname vaisius,vynuoges perpjauname pusiau,mandarinus išskirstome skiltelėmis ,pagal instrukciją ant pakelio paruostą želė sustingdom ir susipjaustome kubeliais , išplakame kremą, supilame atvėsusią želatiną , susipjaustome bananus veliausiai,kad nepajuoduotu, į formą ant pagrindo pilame truputi kremo , sudedame visus vaisius ir želė ,pabaigiam supilti kremą ir statome i šaldytuvą,kad gerai sustingtu.Geriausiai parai. Kai sustigs,nuimame formos šonus ,aptepame plakta grietinėle torto šonus ,papuošimui naudosim,persikus pjaustytus skiltelėmis ir keleta braškių. Šonus apklijuojame sausainiu trupiniais viršuje iš plaktos grietinėlės,švirksto pagalba padarome juostelę.Dedame ratu persiko skilteles, į vidurį dedame braskių .Galima puošti ir kitaip,kaip kam patinka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>