Jums prireiks:
800 g baklažanų
2 kiaušiniai
1 stiklinė kieto tarkuoto sūrio
2 šaukštai lydyto sviesto
česnako

Veiksmai:
Baklažanai nuplaunami, vaiskočiai nupjaunami, įpjaunami išilgai ir arbatiniu šaukšteliu išskobiamos sėklos. Po to baklažanai 5 minutėms įleidžiami į verdantį pasūdytą vandenį ir išverčiami į sietelį arba kiaurasamtį.Įdarui smulkiai supjaustomi kietai virti kiaušiniai, įberiama tarkuoto sūrio, įpilama lydyto sviesto ir gerai išmaišoma.Po to baklažanai prikemšami įdaro, sudedami į sviestu pateptą keptuvę ir apkepami.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>