Reikės:
300 gr. fermentinio sūrio,
2 – kiaušiniai,
2 šaukštai – miltų,
2 šaukštai – džiuvesėlių,
50 gr. –  sviesto,
druskos,
įvairių prieskoninių žolelių,
aliejaus kepimui.

Sūrį sutarkuoti ir sudėti  visus kitus produktus, viską gerai išmaišyti, kad gautųsi vientisa masė. Tada formuoti rutuliukus ir dėti kepti į įkaitintą aliejų. Kai rutuliukai apskrunda ir susidaro traški plutelė traukiame iš keptuvės ir dedame ant popierinio rankšluoščio, kad nusisunktų riebalų perteklius. Patiekti galima ir karštus ir šaltus su pikantišku padažu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>