Jums prireiks:

250 g neriebaus tepamo sūrio;
1 arb. šaukštelis stambiai maltų juodųjų pipirų;
1 arb. šaukštelis šviežių prieskoninių žolelių (krapų, petražolių ar kt.);
2 valg. šaukštai skrudintų linų sėmenų.

Veiksmai:
Dubenyje šakute sumaišykite tepamą sūrį, pipirus ir žoleles, kol gausis vientisa masė. Ją padalinkite į 2 dalis, iš kurių kiekvienos suformuokite po kamuoliuką. Juos apvoliokite skrudintuose linų sėmenyse ir 2 valandas uždengtus palaikykite šaldytuve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>