Jums prireiks:

1 lydytas sūrelis,
0,5 arbatinio šaukštelio raudonųjų pipirų,
0,5 litro pieno,
2 šaukštai krakmolo,
2 virti kiaušiniai,
majonezo,
garstyčių,
petražolių lapelių.

Veiksmai:

Įpakuotas lydytas sūrelis dedamas į karštą vandenį. Sūriui suminkštėjus, išimamas iš popieriaus ir pusdubenyje ištrinamas su druska. Į verdantį pieną supilamas ištirpintas šaltame piene krakmolas ir pavirinamas. Karštas kisielius sumaišomas su sūriu, pravėsinus įpilama majonezo, garstyčių, įberiama raudonųjų pipirų, smulkiai supjaustytų petražolių lapelių.
Išmaišyti drebučiai pilstomi į puodelius, sluoksniuojant su kiaušinių griežinėliais.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>