Jums prireiks:
800 g žuvies,
4-5 bulvės,
2 morkos,
2 pomidorai,
1/2 žalios paprikos,
1/2 raudonos paprikos,
petražolių lapelių,
1 svogūnas,
100 g sviesto arba aliejaus,
druskos,
citrininių pipirų,
1/2 citrinos sulčių.

Veiksmai:
Nuskustas bulves supjaustome nedideliais kubeliais ir sudedame į troškinimui skirto indo apačią.Ant jų dedame druska bei pipirais pabarstytus ir citrinos sultimis apšlakstytus žuvies gabalėlius.Morkas supjaustome griežinėliais, susmulkiname paprikas bei svogūną ir viską kartu pakepame su sviestu. Pakeptas daržoves sudedame į troškinimo indą ant žuvies, o viršuje sudedame pomidorų skilteles bei petražoles.Užpilame 1 stiklinę vandens ir troškiname apie 1 val. uždengtame inde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>