Jums prireiks:
1/2 stiklinė cukraus, 3 valgomieji šaukštai kakavos, 1/4 stiklinė ryžinių miltų, 1/8 arbatinio šaukštelio druskos, 2 2/3 stiklinės pienol, 2 valgomieji šaukštai margarino, 1 arbatinis šaukštelis vanilės.

Veiksmai:

Keptuvėje sumaišykite cukrų, kakavą, ryžių miltus ir druską. Visą tai uždėkite kepti ant vidutinės ugnies ir maišydami supilkite pieną. Viską virkite (visą laiką pamaišykite), kol masė sutirštės (šia mase padengus metalinį šaukštą ji lengvai nenubegs). Kai gauname reikiamo tirštumo masę sudedame sviestą ir vanilę ir viską gerai išmaišome. Atšalti turi palaipsniui. Patiekti šiltą. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>