Jums prireiks:
1 puodelis riebalų;
1 puodelis rudojo cukraus;
½ puodelio cukraus;
1 arb. šaukštelis vanilės;
2 kiaušiniai;
2 puodeliai miltų;
1 arb. šaukštelis sodos;
½ arb. šaukštelio druskos;
1 puodelis trupinto juodojo šokolado;
¼ puodelio maltų linų sėmenų.

Veiksmai:

Dideliame inde išsukite riebalus su cukrumi. Suberkite vanilę ir supilkite išplaktus kiaušinius.

Kitame inde sumaišykite miltus, sodą, druską, šokolado gabalėlius, maltus linų sėmenis ir sumaišykite su išsuktais riebalais .

Po šaukštą tešlos pilkite ant riebalais pateptos kepimo skardos, palikdami tarp sausainių 5 cm tarpus. Kepkite apie 10–12 minučių iki 1800C temperatūros įkaitintoje orkaitėje.

Iškepusius sausainius išimkite iš skardos ir atšaldykite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>