Jums prireiks:
1 puodelis riebalų; 1 puodelis rudojo cukraus; ½ puodelio cukraus; 1 arb. šaukštelis vanilės; 2 kiaušiniai; 2 puodeliai miltų; 1 arb. šaukštelis sodos; ½ arb. šaukštelio druskos; 1 puodelis trupinto juodojo šokolado; ¼ puodelio maltų linų sėmenų.

Veiksmai:
Dideliame inde išsukite riebalus su cukrumi. Suberkite vanilę ir supilkite išplaktus kiaušinius. Kitame inde sumaišykite miltus, sodą, druską, šokolado gabalėlius, maltus linų sėmenis ir sumaišykite su išsuktais riebalais . Po šaukštą tešlos pilkite ant riebalais pateptos kepimo skardos, palikdami tarp sausainių 5 cm tarpus. Kepkite apie 10–12 minučių iki 180C temperatūros įkaitintoje orkaitėje.Iškepusius sausainius išimkite iš skardos ir atšaldykite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>