Jums prireiks:

400 g šokolado
120 g cukraus pudros
100 g sviesto
4 šaukštų grietinės
2 šaukštų skysto medaus
100 g nuvalytų migdolų
Kepimo popieriaus

Veiksmai:

Sudėk į dubenį sviestą, šokolado gabaliukus ir ištirpink vandens vonelėje. Įdėk medaus, cukraus pudros, grietinės ir stambiai sumaltus migdolus (atrodys, lyg riebalai dešroje). Palik 2 valandoms sukietėti. Su peiliu išimk sukietėjusį šokoladą ir padėk ant kepimo popieriaus. Suformuok iš jo dešrą. Įvyniok dešrą į kepimo popierių ir įkišk 4 val. į šaldytuvą. Išvyniok dešrą ir apvoliok ją cukraus pudroje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>