Jums prireiks:
Tešlai: 2 stiklinės miltų 2 šaukštai kakavos 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių arba sodos 1 kiaušinis 1 stiklinė cukraus 200 gr sviesto arba margarino Varškės įdaras: 600 g.varškes; 1 stiklinė cukraus 200 gr grietinės 2 šaukštai krakmolo 4 kiaušiniai razinos

Veiksmai:
Ištirpinti sviestą, kai ataušta – įmušti kiaušinį, supilti cukrų ir gerai išsukti, kol ištirpsta cukrus. Dėti kepimo miltelius, miltus ir kakavą ir gerai išmaišyti. Tešlą padalinti į dvi dalis, sudėti į maišelius ir dėti į šaldiklį. Ištrinti varškę, sudėti krakmolą, grietinę ir išmaišyti. Atskirai išplakti kiaušinius su cukrumi, po to juos supilti į varškės masę, išmaišyti ir sudėti razinas (galima ir kt. džiovintus vaisius – pagal skonį). Vieną tešlos dalį sutarkuoti burokine tarka į kepimo formą, ant jos supilti varškės įdarą ant jo užtarkuoti kitą tešlos gabalą. Kepti apie valandą .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>