Jums prireiks:
4 kiaušiniai 1 st. vandens 100 g. sviesto, truputi druskos 1 st. miltų Pertepimui : 0,5 l. grietinėlės 0,5 l. grietinės cukraus, riešutų, augonų

Veiksmai:
sviestą, druską ir vandienį užvirinti berti miltus ir sukti tol kol puode atšoks nuo jo šonų, puodas turi buti aliuminis prie kitokio prisvils. Nuėmus nuo ugnies ataušinti ir deti po 1 kiaušinį, sukti kol gerai išsimaišys ir paliks vientisa masė. Mase sudėti į konditerinį švirkštą daryti lazdeles kepimo skardoje ir kepti, skarda patepti aliejumi ir pabarstyti miltais. Kepti karštoje orkaitoje nedarinėti , kepti kol pagels. Grietinę ir grietinėlę išplakti iki standžiu putų, galima truputi įdėti ištirpinto žalatino kad pertepimas butų standesnis. Iškeptas lazdeles atvėsinti dėti ant padėklo ir kryžiuoti pertepant grietine .Galima dėti po truputi riešutų ir aguonų, taip formuoti torta kol neliks lazdelių viršų torto aptepti grietine galima papuošti šviežiomis braškėmis ir aplieti šokoladu. Skanaus !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>