5 bulvių,
4 morkų,
pusės kopūsto,
1 svogūno,
300 gr mėsos faršo,
50 gr sviesto,
3 šaukštų pomidorų padažo,
3 šaukštų grietinės,
trupučio druskos ir pipirų.

Morkas ir bulves nuskusti ir supjaustyti kubeliais ir dėti į puodą, pirma morkas tada bulves. Per vidurį dėti mėsos faršą, susmulkintą svogūną, pipirus ir sviestą, ant viršaus dėti supjaustytą kopūstą.

Užpilti vandens ir uždėti dangtį, virti ant silpnos ugnies ir nemaišyti. Kada daržovės suminkštės dėti pomidorų padažą ir grietinę, šiupinienę išmaišyti ir užvirinus nukaisti puodą. Valgome kol šilta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>