Jums prireiks:
Tešlai:
1.4 kiaušiniai
2.500 g miltų
3.5 stiklinės pieno
druskos
Įdarui:
4.2 virti kiaušiniai
5.500 g silkės filė
6.2 svogūnai
7.10 šaukštų konservuotų žaliųjų žirnelių
aliejaus

Veiksmai:
Iš miltų, kiaušinių, pieno ir druskos paruošti tešlą ir iškepti plonus lietinukus.
Svogųną smulkiai supjaustyti ir pakepti ant aliejaus. Silkę ir kiaušinius supjaustyti ir sumaišyti su svogūnais. Paruoštą įdarą dėti ant blynelių, suvynioti ir paskrudinti ant aliejaus. Tada blynelius dėti į lėkšte, papuošti žirneliais, pridėti dar kitokių daržovių. Skanaus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>