Jums prireiks:
1.4 silkės,
2.1 pomidoras,
3.1 raugintas agurkas,
4.1 svogūnas,
5.0,5 litro vyno,
6.0,5 citrinos sultys, cukraus, acto, pipirų, lauro lapelių.

Veiksmai:
Silkės nulupamos, išėmus kaulus supjaustomos ir sudedamos į pailgą dubenį. Aplink dedami griežinėliais supjaustyti agurkai, pomidoria ir svogūnai. Padažui vynas suplakamas su citrinos sultimis, įpilama pagal skonį acto, įberiama truputis cukraus, prieskonių ir užpilama ant paruoštų silkių.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>