Jums prireiks:
1.8 silkių puselės
2.1/4 l pieno
3.1/8 l grietinės
4.100 g mango arba gerai prinokusių slyvų
5.1/2 stiklinės majonezo
stiklinė kefyro
6.3 svogūnai
7.3 obuoliai
pagal skonį kvepančiųjų pipirų

Veiksmai:
Silkes 1 valandą pamirkyti piene. Grietinę sumaišyti su majonezu, kefyru, nuluptomis ir susmulkintomis slyvomis arba mango, paskaninti maltais kvepiančiaisiais pipirais ir suplakti plakikliu.
Svogūną nulupti, supjaustyti žiedais. Obuolius nulupti, pašalinti seklializdžius ir supjaustyti plonais skritinėliais.
Ant silkės uždėti obuolius, svogūnus ir užpilti paruoštu padažu (padažą su slyvomis ruošti prieš pat tiekiant).
Tinka valgyti su lapinėmis salotomis ir riebaluose skrudintomis bulvėmis. Skanaus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>