Jums prireiks:

6 porcijos

Sudedamosios dalys
6 marinuotos silkės filė

Silkės marinatas
100 ml 12 proc. acto
150 ml vandens
100 ml cukraus
1 svogūnas
10 maltų juodųjų pipirų

Padažas
100 ml pomidorų tyrės
100 ml cukraus
50 ml kepamojo aliejaus
2 skiltelės česnako (spausto)
2 valgomieji šaukštai smulkiai kapotų kaparėlių
1 smulkiai pjaustytas svogūnas
100 ml smulkiai kapotų petražolių

Veiksmai:

1. Sumaišykite visas sudedamąsias marinato dalis. Marinatą užvirinkite ir palikite jį atvėsti.

2. Užpilkite marinatą ant silkės ir nakčiai palikite šaldytuve.

3. Sumaišykite visas sudedamąsias padažo dalis. Išimkite silkę iš marinato ir supjaustykite ją 2-3 cm gabalėliais. Sudėkite silkę į padažą ir parą palaikykite šaldytuve

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>