Jums prireiks:

1.4 – 6 silkės,
2.2 svogūnai,
3.1 raugintas agurkas,
4.1 virta morka,
5.1 obuolys,
6.1 virtas salieras,
7.1 arbatinis šaukštelis garstyčių grūdelių,
8.1 lauro lapelis, pipirų.Padažui: 0,5 stiklinės majonezo, 0,5 liro pieno, acto, cukraus. 

Veiksmai:
Silkė nulupama, išimami kaulai, obuoliai, svogūnai ir agurkai supjaustomi griežinėliais, morka ir salieras – mažais kubeliais. Į pusdubenį sluoksniuojama silkė su obuoliu, svogūnų ir agurkų griežinėliais. Užpilama padažu ir apibarstoma salirais ir morkomis. PAdažui majonezas išplakamas su pienu, pagal skonį įpilama acto ir cukraus. PAdažu užpiltos silkė s palaikomos šaltai apie parą.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>