Jums prireiks:
1.4 silkės,
2.2 svogūnai,
3.2 obuoliai,
4.1 stiklinė grietinės, druskos, cukraus, acto.

Veiksmai:
Silkės nulupamos, išėmus kaulus supjaustomos ir sudedamos į pailgą dubenį. Nulupti obuoliai stambiai sutarkuojami, svogūnai smulkiai supjaustomi. Į grietinę sudedami svogūnai ir obuoliai , įpilama acto pagal skonį, pasūdoma, įberiamas žiūpsnis cukraus. Išmaišytas padažas užpilamas ant silkių, papuošiama petražolių lapeliais.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>