Jums prireiks:
.

Veiksmai:
Į vidutinio didumo prikaistuvį įpilkite ½ stiklinės šalto vandens ir įberkite šaukštą želatinos . Palikite 10 minučių. Į želatinos mišinį įpilkite ½ stiklinės verdančio vandens ir ant šiltos viryklės maišykite tol, kol želatina ištirps. Suberkite stiklinę cukraus ir ant šiltos viryklės maišykite, kol cukrus ištirps (mišinys neturi užvirti). Supilkite stiklinę šalto vandens ir stiklinę perkoštų citrinų sulčių. Ataušinkite, o tada supilstykite į šaldiklio padėkliukus. Šaldykite 2-3 valandas arba tol, kol masė pradės stingti. Išdėkite į atšaldtyus indelius desertui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>