Jums prireiks:

Minkštas sviestas    220 g
Cukraus pudra        150 g
Rudasis cukrus        150 g
Kiaušiniai                  2 vnt
Miltai                        500 g
Šokolado trupiniai    350 g

Veiksmai:

Dubenėlyje išmaišyk sviestą, cukraus pudrą, rudąjį cukrų (galima paprastą) ir kiaušinius. Kai mišinys taps tąsus, suberk miltus, tada šokolado trupinius. Ant sviestu išteptos skardos dideliu atstumu viena nuo kitos išdėliok mažytes tešlos krūveles. Kepk 10-15 min 170 C temperatūroje. Skanaus! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>