Jums prireiks:
Trapios tešlos papločiui: 50 g sviesto, 2 šaukštai cukraus, 1 trynys, 100 g miltų. Biskvitinei tešlai: 50 g sviesto, 4 kiaušiniai, 100 g cukraus, 75 g krakmolo, 100 g miltų, 1 šaukštelis kepimo miltelių. Kremui: 1 stiklinė šampano, 2 šaukštai želatinos, 4 tryniai, 300 g grietinėlės. 1 stiklinė citrininio džemo, 300 g grietinėlės, 2 kiviai, spanguolių, biskvitinių sausainių, 0,5 stiklinės šampano biskvitui sulaistyti.

Veiksmai:
Iš trapiai tešlai skirtų produktų paruošiame tešlą, ją 30 min. palaikome šaltai. Tuomet iškočiojame lakštą, jį įklojame į tortinę formą ir iškepame paplotį. Atvėsusį jį patepame 5 šaukštais citrininio džemo.Iš biskvitinei tešlai skirtų produktų paruošiame tešlą ir kepame 160C temperatūroje 30 min.Iškepusį ir atvėsusį biskvitą padaliname į du lakštus.Vieną lakštą dedame ant trapios tešlos lakšto ir sulaistome šampanu.Trynius, cukrų, citrinų sultis, šampaną supilame į dubenėlį ir įstatę į karštą vandens vonią suplakame.Įmaišome ištirpintą želatiną.Grietinėlę suplakame iki standžių putų.Trynių masei pradėjus stingti į ją įmaišome plaktą grietinėlę.Šiuo kremu pertepame biskvito lakštus (antrą lakštą taip pat sulaistome šampanu), torto šonus ir viršų.Į torto šonus įspaudžiame biskvitinius sausainius ir 30 min. laikome šaltai. Patiekdami tortą papuošiame plakta grietinėle, citrininiu džemu ir kiviais.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>