Jums prireiks:
230g. pievagrybių griežinėlių, 230g. konservuotų šparagų, 4 kiaušiniai ir 4 pomidorai, druskos ir maltų juodųjų pipirų, 1 šaukštas citrinų sulčių, 1 sutrinta česnako skiltelė, 3 šaukštai aliejaus, 1 šaukštas kapotų petražolių, 150g. Guodos sūrio, 100g. marinuotų agurkų, 1 ryšelis ridikėlių, 50g. majonezo, 1/8l grietinės, kario, 8 virto kumpio riekelės. 

Veiksmai:
Kiaušinius virti 10 minučių, ataušinti, nulupti ir supjaustyti griežinėliais. Nupjauti pomidorų viršūnėles ir išskobti vidų.Pabarstyti druska, bei maltais pipirais ir apversti, kad išbėgtų sultys. Marinatą paruošti iš citrinų sulčių, žiupsnelio druskos, pipirų, sutrintos česnako skiltelės, aliejaus ir petražolių. Sumaišyti su pievagrybiais. Sūrį, agurkus ir ridikėlius supjaustyti plonais šiaudeliais, sumaišyti su majonezu ir grietine, pasūdyti, pagardinti pipirais ir kariu. Pomidorus prikimšti įdaro ir uždengti nupjautomis viršūnėlėmis. Kumpio griežinėlius susukti į tūteles ir patiekti su daržovėmis didelėje lėkštėje. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>