Jums prireiks:
1 šaukštas sviesto, 2 šaukštai miltų, 1 – -1,5 stiklinės sultinio, druskos, pipirų, 1 kiaušinio trynys, 3 – 4 šaulštai aliejaus, 1 šaukštas citrinos sulčių, 1 šaukštelis cukraus, (2 šaukštai kapotų žalumynų arba pomidorų tyrės, aštraus, padažo).

Veiksmai:

Sviestą ištirpinti, pakepinti miltus, kol pagels. Įpilti sultinio, pavirinti 8 – 10 minučių, ataušinti. Į šaltą padažą įmaišyti kiaušinio trynį, aliejų, aštriai pagardinti. Padažas tinka prie paukštienos, triušienos, ožkienos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>