Jums prireiks:

2 vidutinio dydžio pomidorų, 1/3 vidutinio dydžio svogūno, 1 laiškinio svogūno, 1 valgomo šaukšto šviežių kalendros lapelių, žiupsnelio druskos.

 

Veiksmai:

Nulupkite ir supjaustykite pomidorus (skiltelių dydis priklauso savo nuožiūra – kokio tik norite). Tuomet supjaustykite svogūną labai smulkiais gabalėliais (mažesniais nei pomidorą).  Laiškinį svogųną supjaustyti maždaug 1 cm ilgio gabalėlius ir galiausiai susmulkinti kalaindrą. Viską supilkite į vieną indą ir sumaišykite. Prieš valgydami palaikykite bent kelias minutes, kad skoniai susimaišytų tarpusavyje.

Visus kiekius galima keisti pagal norimą skonį. Taip pat galima pridėti šiuos ingridientus:

1    šviežaus čsnako skiltelę (gerai susmulkintą)
1-2 arbatinį šaukstelį citrinos sulčių
1-2 arbatinius šaukštelius acto
1-2 Serrano čili pipirus
1/2 vieną prinokusį, šviežią mango (nuluptą ir susmulkintą)
1    prinokusį persiką (nuluptą, ir susmulkintą)
1/4 skardinės juodųjų pupelių
1/2 skardinės susmulkintų ananasų    

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>