Jums prireiks:
(4 porcijoms) 2 kriauses, 2 rugstoki obuoliai, 0.5 citrinos, 100g zaliuju vynuogiu, 100g melynuju vynuogiu, 200g slyvu, 50g graikiniu riesutu, 2 apelsinai (ju sultys) 5 saukstai cukraus, 2 saukstai medaus.

Veiksmai:
1. Nuplaukite visus vaisius ir nusausinkite. 2. Kriauses ir obuolius perpjaukite i keturias dalis, ispjaukite seklalizdzius. Vaisiu zieveles lupti nereikia. 3. Kriauses ir obuolius supjaustykite plonais griezineliais, apslakstykite citrinos sultimis (kad nepajuoduotu). 4. Pasiruoskite stikline salotine, tinka balto stiklo ant kojeles. Vaisius deliokite sluoksniais. 5. Slyvas perpjaukite pusiau, isimkite kauliukus ir supjaustykite ziedeliais. Uzdekite ant kriausiu ir obuoliu. 6. Graikiniu riesutu branduolius supjaustykite i keturias dalis ir uzberkite ant salotu. 7. Puode pakaitinkite apelsinu sultis su cukrumi bei medumi. Ataususi saldu padaza uzpilkite ant salotu. 8. Ppuoskite salotas zaliomis melynomis vynuogemis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>