Jums prireiks:

1.250 g forminių sausainių,
2.200 g sviesto,
3.0,5 indelio kondensuoto pieno,
4.5 šaukšteliai kakavos miltelių,
5.100 g razinų,
6.50 g džiovintų slyvų,
7.100 g riešutų,
8.1 šaukštelis tarkuotos citrinos žievelės,
9.0,5 citrinos sulčių.

Veiksmai:

Sviestas išsukamas, supilamas kondensuotas pienas, kakavos milteliai ir citrinos sultys. Į Šią masę įberiama 200 g smulkintų sausainių, riešutai, plautos ir smulkintos razinos, mirkytos be kauliukų slyvos, citrinos žievelė. Viską išmaišius, sukrečiama ant riebalais patepto pergamentinio popieriaus ir susukama. Šaldoma 3 valandas. Atšalęs vyniotinis puošiamas likusiais tarkuotais sausainiais. Skanaus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>