Jums prireiks:
100 g baltos duonos arba ragaišio, 30 g sviesto, 1/2 stiklinės šviežių vaisių arba vaisių iš kompoto, 2 arbat. šaukšteliai uogienės arba marmelado, (riešutų, plaktos grietinėlės arba varškės).

Veiksmai:
Balta duona arba ragaišis padžiovinami, aptepami sviestu.Ant kiekvienos riekelės uždedama cukraus sirupe išvirtų obuolių, kriaušių arba persikų skiltelių.Papuošiama uogienės arba marmelado kauburėliu ir sveikais arba kapotais riešutais.Galima šiek tiek uždėti plaktos grietinėlės arba varškės.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>