Jums prireiks:
100 g baltos duonos, 20 g sviesto, 50-60 g tarkuoto arba lydyto sūrio, 100 g vaisių (obuolių, kriaušių, slyvų, persikų), 1 arbat. šaukštelis išgliaudytų riešutų.

Veiksmai:
1 būdas. Duona aptepama sviestu, ant jo uždedama aštraus tarkuoto sūrio (galima žaliojo), o ant viršaus – saldintame vandenyje išvirtų vaisių ir riešutų.
2 būdas. Ant duonos dedama lydyto sūrio arba sviesto su sūriu, sumaišyto su riešutais, o ant viršaus – saldintame vandenyje išvirtų vaisių griežinėlių.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>