Jums prireiks:
300 g rūkytos silkės,
100 g saliero,
2 marinuotos paprikos,
obuolys,
2 virti kiaušiniai,
svogūnų laiškų,
šaukštelis citrinos sulčių,
druskos,
pipirų,
cukraus.
Padažui:
3 šaukštai majonezo,
2 šaukštai jogurto,
2 šaukštai kečupo,
tarkuotos citrinos žievės,
šaukštelis sojos padažo,
pipirų,
druskos.

Veiksmai:
Silkę supjaustyti. Salierą 20 minučių virti pasūdytame vandenyje su citrinos sultimis. Obuolį, išvirtą salierą ir papriką supjaustyti.
Kiaušinį sukapoti. Žuvį sumaišyti su salierais, obuoliais, kiaušiniu, svogūnų laiškais, paprika, pasūdyti ir įberti pipirų. Paruošti padažą: visus produktus sumaišyti kartu ir viskuo užpilti salotas. Skanaus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>